پرسش از شما، پاسخ از ما

این صفحه جهت پاسخ به پرسش های شما در زمینه مهاجرت به کانادا ایجاد شده است. شما می توانید پرسش های خود را در قسمت دیدگاه ها ارسال نمائید تا توسط وکیل مهاجرت و کارشناسان بانیان سعادت پاسخ خود را دریافت کنید . برای ارزیابی شرایط کلی خود جهت مهاجرت به کانادا از فرم ارزیابی رایگان استفاده نمایید. قبل از ارسال پرسش خود لطفأ قوانین دیدگاه ها را مطالعه نمایید.

    1. pouya

      21 اردیبهشت, 1396 ساعت 00:00

      با عرض سلام خدمت شما میخواستم ببینم که اگه من برای مقطع کارشناسی ارشد ویزای دانشجویی بگیرم میتونم پدر یا مادرم را به عنوان همراه به کانادا بیارم مرسی

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        21 اردیبهشت, 1396 ساعت 11:45

        سلام
        خیر. شما پس از کسب اقامت دایم می توانید از روش اسپانسری برای والدینتان اقدام نمایید.

        پاسخ دادن
    1. محمد

      19 اردیبهشت, 1396 ساعت 15:38

      سلام وقت بخیر من 8 سال سابقه مستمر کارتو شرکت دولتی با عنوان شغلی کاردان (تکنسین ارشد) دارم 30 سال سن و2 فرزند 4ساله و5 ماه سن همسرم 26 سال بهترین روش برای اقامت وکار در کانادابه پیشنهاد شما چیه مرسی… مدرک تحصیلیم کارشناسی مکانیک

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        19 اردیبهشت, 1396 ساعت 17:15

        سلام
        بررسی شرایط کلی مهاجرت و پیشنهاد روش از طریق فرم ارزیابی و یا مشاوره تلفنی انجام می شود.

        پاسخ دادن
    1. ترانه شریفی

      19 اردیبهشت, 1396 ساعت 12:25

      با سلام

      لطفا در صورت اممکان پاسخ این سوال مهم را بمن بدهید:

      اگر همسر فرد مین اپلیکنت نابینا باشداقامت و ویزای اقامت به این خانواده داده میشود؟

      با سپاس از شما

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        19 اردیبهشت, 1396 ساعت 17:10

        سلام
        طبق قانون اگر مشکل پزشکی همراهان سلامت جامعه کانادا را به خطر نیندازد مشکلی برای پرونده ایجاد نمیکند، ولی باز هم برای اطمینان کامل باید با یکی از پزشکان معتمد اداره مهاجرت کانادا مشورت نمایید.

        پاسخ دادن
    1. حامد

      16 اردیبهشت, 1396 ساعت 11:23

      با عرض سلام و خسته نباشید

      یکی از آشناهام می تونه برای من به واسطه یه دوره آموزشی در کانادا ویزای مولتی 5 ساله بگیره، فقط مشکلش اینه که هر 6 ماه یک بار باید ایران برگردم.
      می خواستم ببینم از طریق این روش می تونم در نهایت مستقر در کانادا بشم و بمونم.

      با تشکر

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        16 اردیبهشت, 1396 ساعت 16:21

        سلام
        مسیر مهاجرت برای کلیه افراد چه در خاک کانادا باشند و چه بیرون، یکسان است.
        اگر در مدتی که در کانادا هستید شرایط یکی از روش های مهاجرت را کسب نمایید می توانید اقدام کنید.
        بهترین راه پس از ورود پیدا کردن شغلی است که کارفرما پیشنهاد کاری با تاییدیه استانی یا تایید وزارت کار کانادا (LMIA) به شما دهد که البته این کار راحت نمی باشد.

        پاسخ دادن
    1. مهدی

      14 اردیبهشت, 1396 ساعت 15:17

      با سلام
      3سوال ازشمادر مورد اقدام از روش EB3دارم:
      1.آیا مسیر مهاجرت به آمریکا از روشEB3 هنوز باز است؟یاباتوجه به قانون جدید آمریکا مهاجرت ازایران به این کشور ممنوع است؟
      2.آیا برای مهاجرت از روش EB3شخص باید ازقدرت جسمانی زیادی برخوردارباشد؟به عبارت بهتر قوی هیکل باشد؟
      3کل هزینه مهاجرت به روش EB3 اگر توسط موسسه شماانجام گیرد چه مقدار می باشد؟
      با تشکر

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        16 اردیبهشت, 1396 ساعت 16:19

        سلام
        1. بله این روش هنوز باز می باشد ولی با توجه به قانون موقت عدم صدور ویزا در این مدت 90 روز ویزایی برای متقاضیان ایرانی این روش صادر نمی شود
        2. خیر. شخص باید از نظر جسمانی سالم باشد.
        3. بسته به نوع مشاغل موجود بین 45 تا 60 هزار دلار می باشد

        پاسخ دادن
1 2 3 159

*

[ قوانین دیدگاه ها ]