پرسش از شما، پاسخ از ما

این صفحه جهت پاسخ به پرسش های شما در زمینه مهاجرت به کانادا ایجاد شده است. شما می توانید پرسش های خود را در قسمت دیدگاه ها ارسال نمائید تا توسط وکیل مهاجرت و کارشناسان بانیان سعادت پاسخ خود را دریافت کنید . برای ارزیابی شرایط کلی خود جهت مهاجرت به کانادا از فرم ارزیابی رایگان استفاده نمایید. قبل از ارسال پرسش خود لطفأ قوانین دیدگاه ها را مطالعه نمایید.

    1. علی

      15 آبان, 1396 ساعت 09:45

      سلام
      آیا روشی هست برای مهاجرت ،که نیاز به بلد نبودن زبان انگلیسی داشته باشه؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        27 آبان, 1396 ساعت 11:21

        سلام
        روش های سرمایه گذاری کبک و خوداشتغالی فدرال نیازی به دانش مدرک زبان ندارند.

        پاسخ دادن
    1. علی

      15 آبان, 1396 ساعت 09:36

      سلام
      آیا روشی هم هست برای مهاجرت، که نیاز به بلد بودن زبان انگلیسی داشته باشه؟

      پاسخ دادن
    1. سنجابى

      7 آبان, 1396 ساعت 11:25

      سلام و روز بخير، تلفنتون دائماً اشغال هست. آيا شماره ى ديگه اى براى تماس وجود داره ؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        27 آبان, 1396 ساعت 11:23

        سلام
        شماره ۲۲۵۷۸۱۴۰ به ۱۰ خط تلفن متصل است. لطفا در ساعات ابتدایی و یا انتهایی روز که حجم تماس ها کمتر است تلاش نمایید.

        پاسخ دادن
    1. لی لی

      2 آبان, 1396 ساعت 23:42

      سلام
      بعد از ساختن اکانت درwes سوالم اینه برای ارزیابی مدارکم از طریق اکسپرس انتری که‌میخام اقدام کنم، دیپلم و ریزنمراتشم لازمه؟ با فقط لیسانس و فوق لیسانسم و ریزنمرتش؟سوال بعدبم اینکه من باید به واحد دانشگاهیم (تهدان شمال و مرکز) برم و تقاضای ریزتمره کنم خودشون ترجمه مبکنن و میفرستن برای wes؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        27 آبان, 1396 ساعت 11:34

        سلام
        ارایه مدارک دانشگاهی کافی است. ریز نمرات باید توسط دانشگاه به صورت انگلیسی مستقیما ارسال شود.

        پاسخ دادن
    1. جعفر

      18 مهر, 1396 ساعت 02:56

      با عرض سلام
      من در سال 1996 ویزای اقامت کانادا با شرط ثبت شرکت را گرفتم و تا سال 2000 میلادی به کانادا در رفت و امد بودم
      اما بعد از این تاریخ دیگر به کانادا سفر نکردم که فکر میکنم در حال حاضر immigranty من کنسل شده باشد
      سوالم از حضور محترمتان اینست :
      1- ایا امکان گرفتن ویزای عادی visit برای من وجود دارد یا اول باید ویزای اقامت قبلی کنسل شود ؟
      2- ایا امکان دریافت اقامت از طریق خرید بیزینس 200000 $ در استان انتاریو وجود دارد ؟
      از لطف شما سپاسگزارم

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        27 آبان, 1396 ساعت 11:42

        سلام
        ۱. مشکلی برای گرفتن ویزای توریستی ندارید
        ۲. انتاریو همچین روش مهاجرتی ندارد

        پاسخ دادن
1 2 3 162

*

[ قوانین دیدگاه ها ]