پرسش از شما، پاسخ از ما

این صفحه جهت پاسخ به پرسش های شما در زمینه مهاجرت به کانادا ایجاد شده است. شما می توانید پرسش های خود را در قسمت دیدگاه ها ارسال نمائید تا توسط وکیل مهاجرت و کارشناسان بانیان سعادت پاسخ خود را دریافت کنید . برای ارزیابی شرایط کلی خود جهت مهاجرت به کانادا از فرم ارزیابی رایگان استفاده نمایید. قبل از ارسال پرسش خود لطفأ قوانین دیدگاه ها را مطالعه نمایید.

    1. مينا

      18 فروردین, 1392 ساعت 17:55

      با سلام
      شوهر من نفر اصلي پرونده هستش فوق ديپلم عمران
      ميخوام بدونم مدركش چند امتياز داره؟
      و رشتش چند امتياز داره؟
      ممنون ميشم اگه جوابمو بديد
      با تشكر فراوان

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        18 فروردین, 1392 ساعت 21:57

        با سلام،
        فوق دیپلم عمران در روش تخصصی کبک از بخش نوع رشته تحصیلی ۶ امتیاز کسب می کند. بسیاری از متقاضیان بر این عقیده می باشند که چون Civil Engineer Technologist در گروه ۱۲ امتیازی ها می باشد، فوق دیپلم عمران هم در این گروه قرار می گیرد ولی تجربه نشان داده که افسر مهاجرت در بسیاری از موارد چنین نظری نداشته و این دسته از متقاضیان را در گروه عمران قرار می دهند.
        فوق دیپلم نیز در بخش سطح تحصیلات ۶ امتیاز کسب می کند.

        پاسخ دادن
    1. طاهره قلی زاده

      17 فروردین, 1392 ساعت 04:21

      سلام.من ترم آخر فوق لیسانس مهندسی منابع طبیعی – صنایع چوب هستم. واسه دکتری میخوام پذیرش یا بورس بگیرم. میشه راهنمایی و کمک کنید ؟ تشکر

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        17 فروردین, 1392 ساعت 21:52

        سلام،
        برای اخذ پذیرش برای مقطع دکترا ابتدا باید استادی که در رشته مورد نظر شما مشغول به تحقیق است را پیدا کرده و با ایشان وارد مذاکره شوید و ایشان می توانند شما را در زمینه بورس های تحصیلی و کمک هزینه هایی که می توانند در اختیارتان قرار دهند راهنمایی کنند.

        پاسخ دادن
    1. مهیار

      16 فروردین, 1392 ساعت 18:55

      با سلام.بنده لیسانس مدیریت مالی 24 ساله و اکنون حسابدار یه شرکتم. پسرعمه ام کانادا هستش.من چطور میتونم برای اقامت و کار در کانادا اقدام کنم.آیا پذیرش میشم؟برای شروع چقدر پول لازم دارم؟ممنون میشم جواب بدین

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        16 فروردین, 1392 ساعت 21:34

        با سلام،
        مهیار عزیز همانطور که در بخش قوانین دیدگاه ها ذکر کرده ایم لطفا جهت برسی کلی شرایط خود فرم ارزیابی سایت را تکمیل نمایید و یا با یکی از دفاتر ما تماس بگیرید. برای بررسی شرایط یک فرد جهت مهاجرت به اطلاعات دقیق و جامعی نیاز است و ما با اطلاعات کلی که شما در یک یا دو خط اینجا ارایه می کنید نمی توانیم جوابی صحیح به شما دهیم.

        پاسخ دادن
    1. محمد

      16 فروردین, 1392 ساعت 15:08

      باسلام
      من از طریق استانی nbاقدام کردم واول مارچ 2012فایل فدرال را گرفتم حدودا چقدر تا مدیکال طول میکشه .تقریبی باتشکر از زحمات شما عزیزان

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        16 فروردین, 1392 ساعت 21:28

        با سلام،
        معمولا بخش فدرال روش بیزینسی نیو برانزویک در کمتر از ۲ سال به مدیکال خواهد رسید

        پاسخ دادن
    1. جواد حمیدی

      13 فروردین, 1392 ساعت 06:57

      سلام.عموی من ساگن ونکوور است.ایا ایشان از طریق ایشان می توانم اقامت بگیرم؟و اگر نه دعوت نامه برای دیدنش چطور؟و اینکه من دوره یک ساله فیلم سازی بین المللی گذراندم و فیلم کوتاه می سازم و تتیاتر کار می کنم واینها برای گرفتن مهاجر در نواز کوشیا اهمیت دارد و به من کمک می کند یا نه؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        13 فروردین, 1392 ساعت 08:51

        سلام،
        شما نمی توانید از طریق عموی خود درخواست اقامت دائم نمایید ولی ایشان می توانند برای شما دعوت نامه ارسال کرده وشما برای ویزای توریستی اقدام نمایید.
        در مورد کار هنری بهترین روش در حال حاضر خود اشتغالی فدرال می باشد، لطفا فرم ارزیابی رایگان سایت را تکمیل نمایید و یا با یکی از دفاتر ما تماس بگیرید تا شرایطتان در روش های مختلف بررسی شود.

        پاسخ دادن

*

[ قوانین دیدگاه ها ]