پرسش از شما، پاسخ از ما

این صفحه جهت پاسخ به پرسش های شما در زمینه مهاجرت به کانادا ایجاد شده است. شما می توانید پرسش های خود را در قسمت دیدگاه ها ارسال نمائید تا توسط وکیل مهاجرت و کارشناسان بانیان سعادت پاسخ خود را دریافت کنید . برای ارزیابی شرایط کلی خود جهت مهاجرت به کانادا از فرم ارزیابی رایگان استفاده نمایید. قبل از ارسال پرسش خود لطفأ قوانین دیدگاه ها را مطالعه نمایید.

    1. احسان

      21 اسفند, 1391 ساعت 11:25

      با سلام و خسته نباشید من کارشناس تئاتر هستم و تصمیم دارم که برای ادامه تحصیل به کانادا سفر نمایم. شنیدم برای بورسیه گرفتن بایستی چند مقاله تایید شده در ایران و همچنین در چند کشور مقاله شما چاپ و در کنفراس شرکت کرده باشی ولی من این اقدامات را نجام نداده ام. با این تفاسیرآیا برای مقطع master امکان scholarship گرفتن وجود دارد؟اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم.

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        21 اسفند, 1391 ساعت 17:15

        سلام،
        شما اگر بخواهید به صورت واحد محور (بدون پایان نامه) کارشناسی ارشد خود را بگیرید، باید از طریق دانشگاه اقدام کرده و نیازی به مواردی که فرمودید نمی باشد و معدل شما و رزومه کاریتان بیشتر ملاک است.
        امکانش وجود دارد.

        پاسخ دادن
    1. لیلا

      20 اسفند, 1391 ساعت 22:18

      سلام
      من دانشجوی ترم آخر فوق لیسانس کامپیوتر – هوش مصنوعی هستم.آیا برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا شانس دریافت بورسیه در دانشگاههای کانادا را خواهم داشت؟آیا دریافت ویزای تحصیلی برای افراد متاهل و دارای فرزند شرایط خاصی دارد؟لطفا توضیح دهید.

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        21 اسفند, 1391 ساعت 01:07

        سلام،
        شما برای دریافت بورسیه باید با استادی که در زمینه تحصیلی شما پروژه ای در حال انجام دارد وارد مذاکره شوید. بسته به معدل تحصیلی که شما دارید و نیازی که آن استاد به تخصص شما دارد امکان دریافت بورسیه و حقوق از استاد وجود دارد.
        امکان دریافت ویزا برای شما و خانوادتان وجود دارد. اگر در ابتدا هم به شما و هم به خانوادتان ویزا داده نشد، شما به تنهایی به کانادا رفته و از آنجا مجددا برای خانوادتان اقدام نمایید.

        پاسخ دادن
    1. فرهاد- م

      19 اسفند, 1391 ساعت 10:49

      سلام ، من از موكلين شما نيستم و خودم براي كانادا اقدام كرده ام. (ويزاي كار). توي ليستي كه مدارك رو ميخواهد اعلام كرده اند كه پاسپورت هم لازمه، آيا من الان بايد اصل پاسپورت رو هم به همراه مدارك بفرستم يا نه؟ اگه نفرستم، همون كپي پاسپورت كافيه يا خير. مرسي از راهنماييتون .

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        19 اسفند, 1391 ساعت 23:51

        سلام،
        به هیج عنوان اصل پاسپورت را ارسال نکنید. شما فقط باید کپی پاسپورت خود را ارسال نمایید.

        پاسخ دادن
        1. فرهاد- م

          20 اسفند, 1391 ساعت 14:35

          ممنون كه اينقدر سريع پاسخ ميدين. مرسي بابت وقتي كه ميذارين

          پاسخ دادن
    1. پيمان

      18 اسفند, 1391 ساعت 21:47

      با سلام، آیا برای اسپانسر کردن همسر حضور در كانادا الزامي است؟ من شنيدم كه ميشه بعد از لندينگ و گرفتن كارت اقامت دوباره به ايران برگشت و ازدواج رو ثبت كرد و اسپانسر همسر شد. ميشه راهنماييم كنيد؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        18 اسفند, 1391 ساعت 23:45

        سلام،
        فردی که سیتیزن کانادا نباشد طبق قانون باید ساکن کانادا باشد تا بتواند همسر خود را اسپانسر کند ولی معمولا در این زمینه سختگیری صورت نمی گیرد.
        شما پس از لندینگ می توانید به ایران برگشته و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

        پاسخ دادن
    1. فرزانه

      16 اسفند, 1391 ساعت 14:45

      سلام، من الان در كانادا مشغول به تحصيل هستم.آيا الان براي من امكان درخواست اقامت دائم در كانادا هست؟ مثلاً ميتونم از طريق skill worker federal اقدام كنم؟
      اگه جواب مثبت هست،آيا بانيان سعادت در كانادا ميتونه كاراي منو انجام بده؟ تقريباً چقدر زمان ميبره؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        16 اسفند, 1391 ساعت 15:18

        سلام،
        برای برسی شرایط خود فرم ارزیابی را پر نموده و یا با همکاران ما در کانادا تماس بگیرید.
        شما در حال حاضر نمی توانید برای گروه تخصصی فدرال اقدام کنید. این روش تا اوایل ماه May بسته می باشد و پس از آن در صورت واجد شرایط بودن می توانید اقدام نمایید.

        پاسخ دادن

*

[ قوانین دیدگاه ها ]