پرسش از شما، پاسخ از ما

این صفحه جهت پاسخ به پرسش های شما در زمینه مهاجرت به کانادا ایجاد شده است. شما می توانید پرسش های خود را در قسمت دیدگاه ها ارسال نمائید تا توسط وکیل مهاجرت و کارشناسان بانیان سعادت پاسخ خود را دریافت کنید . برای ارزیابی شرایط کلی خود جهت مهاجرت به کانادا از فرم ارزیابی رایگان استفاده نمایید. قبل از ارسال پرسش خود لطفأ قوانین دیدگاه ها را مطالعه نمایید.

    1. رویا

      6 اردیبهشت, 1392 ساعت 15:04

      سلام
      لطفا برایم توضیح دهید من از طریق ویزای هنرمندان میخواهم اقدام کنم .
      21 سال سابقه کار نقاشی دارم.
      با مدرک فنی و حرفه ای
      ایا میتوانم اقدام کنم؟
      سپاس از شما

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        8 اردیبهشت, 1392 ساعت 09:45

        سلام،
        دوست عزیز، اطلاعات زیادی برای ارزیابی شرایط هر فرد جهت بررسی واجد شرایط بودن جهت مهاجرت لازم است. لطفا فرم ارزیابی رایگان را پر کرده و یا با دفتر شرکت تماس بگیرید تا شرایط شما به دقت بررسی شده و نتیجه خدمتان اعلام گردد.

        پاسخ دادن
    1. sahereh

      4 اردیبهشت, 1392 ساعت 16:00

      سلام
      با زبان آکادمیک می شود اقدام کرد یا حتما باید جنرال باشد؟
      با تشکر

      پاسخ دادن
    1. علی

      4 اردیبهشت, 1392 ساعت 16:00

      سلام علی هستم از تهران مجرد فئق لیسانس. در سال 2010 برای مهاجرت فدرال 38 رشته ای اقدام کردم و in processهستم و منتظر دریافت نامه اپدیت یا مدیکال هستم. در عین حال فرصت ادامه تحصیل در المان را دارم. ایا در صورتی که ویزای دانشجویی بگیرم و مشغول به ادامه تحصیل در مقطع دکترا باشم به پرونده من در مساله مهاجرت خدشه ای وارد میشود. ایا این گونه تغییرات با توجه به طولانی شدن مدت زمان انظار علی رغم قول های وزیر مهاجرت کانادا از نظر افر مهاجرت نکته منفی و بهانه برای رد کردن پرونده به حساب میاید.؟ ممنون

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        5 اردیبهشت, 1392 ساعت 04:07

        سلام
        ادامه تحصیل شما هیچ مشکلی برای پرونده در جریان مهاجرت شما ایجاد نمی کند

        پاسخ دادن
    1. رزا

      4 اردیبهشت, 1392 ساعت 10:33

      سلام،
      من ليسانس IT دارم و ١ سال سابقه كار مرتبط در زمينه Network با بيمه، متاهل وداراي يك فرزند،
      ١- آيا طبق ليست جديد و تعداد كم افراد مورد نياز كه اعلام شده ( حدود ٣٠٠ نفر در هر شغل) فكر ميكنيد شانسي دارم؟
      ٢- من ٤ ماه ديگه ميتونم در Ielts شركت كنم چون در حال گذروندن دوره زبان هستم، اگه اون موقع apply كنم شانسم كمتر ميشه؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        5 اردیبهشت, 1392 ساعت 04:05

        سلام،
        روش تخصصی فدرال ۱۰ روز دیگر باز می شود و تا یکی دو هفته پس از بازشدن این روش تخمین اینکه به چه سرعتی رشته ها پر خواهند شد سخت می باشد. ما پس از باز شدن این روش به صورت هفتگی تعداد فایل هایی که در هر روش توسط اداره مهاجرت کانادا دریافت شده را بر روی سایت شرکت قرار خواهیم داد.

        پاسخ دادن
    1. آیلا

      3 اردیبهشت, 1392 ساعت 22:51

      با سلام؛
      در ایمیل ای که برای مدیکال آمده بود مدارک خواسته شده با علامت – مشخص شده بود.
      یکی از موارد پاسپورت بود که بعد از علامت- به رنگ قرمز این بود که همه افراد خانواده باید به مدت 1 سال تاریخ اعتبار برای پاسپورت داشته باشند. نوشته نشده بود که کپی پاسپورت همراه مدارک ارسال شود.
      این مورد مانع از صدور ویزا میشود؟ یا ممکن هست دوباره بخواهند؟

      سوال دیگر اینکه ما چند سال قبل از طریق skilled worker اقدام کرده بودیم.وقتی بعد از 5 سال به جریان افتاد و مدارک خواستن؛نفرستادیم….90 روز فرصت داشتیم ونوشته بود که اگر در این مدت ارسال نشود پرونده بسته خواهد شد.
      بدون کنسل کردن پرونده قبلی ( skilled worker) پرونده pnp هم در جریان بود که مدیکال این را دریافت کردیم و مدارک نهایی را به سفارت در آنکارا تحویل دادیم.پرونده قبلی که ناقص بوده میتواند مشکلی ایجاد کند؟ البته در نامه ای همراه مدارک آخر توضیحی در همین مورد نوشته ایم.
      با تشکر از شما

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        4 اردیبهشت, 1392 ساعت 02:28

        سلام،
        اگر اعتبار پاسپورت شما زیر یک سال باشد تاریخ ویزا تا زمان اعتبار پاسپورت شما خواهد بود. برای همین پیشنهاد می شود که اعتبار پاسپورت بیش از ۱ سال باشد. شما قبلا کپی پاسپورت خود را همراه با مدارکتان ارسال کرده اید و اگر از آن زمان تا کنون پاسپورت جدیدی نگرفته اید و در نامه از شما کپی پاسپورت نخواسته اند لزومی به ارسال این مدرک نمی باشد.
        خیر. اگر مدارک را برای آن پرونده ارسال نکرده اید، آن پرونده به طور خودکار بسته می شود.

        پاسخ دادن

*

[ قوانین دیدگاه ها ]