پرسش از شما، پاسخ از ما

این صفحه جهت پاسخ به پرسش های شما در زمینه مهاجرت به کانادا ایجاد شده است. شما می توانید پرسش های خود را در قسمت دیدگاه ها ارسال نمائید تا توسط وکیل مهاجرت و کارشناسان بانیان سعادت پاسخ خود را دریافت کنید . برای ارزیابی شرایط کلی خود جهت مهاجرت به کانادا از فرم ارزیابی رایگان استفاده نمایید. قبل از ارسال پرسش خود لطفأ قوانین دیدگاه ها را مطالعه نمایید.

    1. محمد

      16 فروردین, 1392 ساعت 15:08

      باسلام
      من از طریق استانی nbاقدام کردم واول مارچ 2012فایل فدرال را گرفتم حدودا چقدر تا مدیکال طول میکشه .تقریبی باتشکر از زحمات شما عزیزان

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        16 فروردین, 1392 ساعت 21:28

        با سلام،
        معمولا بخش فدرال روش بیزینسی نیو برانزویک در کمتر از ۲ سال به مدیکال خواهد رسید

        پاسخ دادن
    1. جواد حمیدی

      13 فروردین, 1392 ساعت 06:57

      سلام.عموی من ساگن ونکوور است.ایا ایشان از طریق ایشان می توانم اقامت بگیرم؟و اگر نه دعوت نامه برای دیدنش چطور؟و اینکه من دوره یک ساله فیلم سازی بین المللی گذراندم و فیلم کوتاه می سازم و تتیاتر کار می کنم واینها برای گرفتن مهاجر در نواز کوشیا اهمیت دارد و به من کمک می کند یا نه؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        13 فروردین, 1392 ساعت 08:51

        سلام،
        شما نمی توانید از طریق عموی خود درخواست اقامت دائم نمایید ولی ایشان می توانند برای شما دعوت نامه ارسال کرده وشما برای ویزای توریستی اقدام نمایید.
        در مورد کار هنری بهترین روش در حال حاضر خود اشتغالی فدرال می باشد، لطفا فرم ارزیابی رایگان سایت را تکمیل نمایید و یا با یکی از دفاتر ما تماس بگیرید تا شرایطتان در روش های مختلف بررسی شود.

        پاسخ دادن
    1. مهدی

      11 فروردین, 1392 ساعت 22:28

      سلامو
      من برای شرکت در دوره زبان 7 ماهه در دانشگاه البرتا در خواست ویزا study دادم و مدارک را برای سفارت فرستادم افسر پرونده بارم پاسخ داد که چون از بازگشت شما مطمئن نیستم به شما ویزا داده نمی شود من مدارک مربوط به پروانه مطب و دو سند دو دانگ ملکی و یک جواز کسب دیگر که بنام خودم بود را برایشان فرستاده بودم.
      سوال من این است که چرا این مدارک برای قانع کردن افسر کافی نبوده و در مرحله بعدی چه کاری می توان کرد؟
      You have not satisfied me that you would leave Canada at the end of your stay. In reaching this
      decision, I considered several factors, including:
      length of proposed stay in Canada
      your current employment situation

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        11 فروردین, 1392 ساعت 22:46

        با سلام و تبریک سال نو،
        شما اگر متاهل هستید می توانید مدارکی ارایه دهید که همسرتان در کشور می مانند. برای افراد مجرد گرفتن ویزای تحصیلی زبان و دوره های کوتاه مدت سخت است. داشتن جواز و یا ملک شما را ملزم به برکشت به کشورتان نمی کند. معمولا باید مدارکی ارایه نمایید که نشان دهد شما متعهد به بازگشت به ایران می باشید.

        پاسخ دادن
    1. حسین-ب

      9 فروردین, 1392 ساعت 20:28

      سلام
      من میخواهم از طریق نیروی تخصص کبک اقدام کنم. زمانی که برای این پروسه طی میشود چه مدت است.

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        11 فروردین, 1392 ساعت 02:15

        سلام،
        در شرایط کنونی اعلام زمان دقیق مشکل می باشد. طبق پیش بینی های کنونی احتمالا این پروسه ۲ سال طول خواهد کشید. البته برای رشته های ۱۲ امتیازی.

        پاسخ دادن
    1. محمد

      8 فروردین, 1392 ساعت 03:11

      با سلام
      بنده در حال بررسی اقامت در کانادا هستم فرم ارزیابی همین الان پر کردم منتظر می مانم تا جواب بگیرم .
      فقط یک سوال داشتم . برای اقامت از طریق کار آفرینی باید 75000 $ بابت تضمین و 150000$ برای سرمایه گذاری یعنی جمعا 225000$ بعلاوه هزینه وکالت + هزینه های واریزی به حساب دولت کانادا را پرداخت کنم یا اینکه با ارقام کمتر هم امکانپذیر است متشکرم

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        11 فروردین, 1392 ساعت 02:12

        سلام،
        در روش کارآفرینی استان منیتوبا و ساسکچوآن شرایط به صورتی است که شما ذکر فرمودید. توجه داشته باشید که هزینه سرمایه گذاری بر روی یک بیزینس را شما پس از اقامت در کانادا باید به همراه خود بیاورید و پس از تاسیس و یا خرید بیزینس دلخواه مبلغ ۷۵۰۰۰ دلار به شما عودت داده خواهد شد.

        پاسخ دادن

*

[ قوانین دیدگاه ها ]