پرسش از شما، پاسخ از ما

این صفحه جهت پاسخ به پرسش های شما در زمینه مهاجرت به کانادا ایجاد شده است. شما می توانید پرسش های خود را در قسمت دیدگاه ها ارسال نمائید تا توسط وکیل مهاجرت و کارشناسان بانیان سعادت پاسخ خود را دریافت کنید . برای ارزیابی شرایط کلی خود جهت مهاجرت به کانادا از فرم ارزیابی رایگان استفاده نمایید. قبل از ارسال پرسش خود لطفأ قوانین دیدگاه ها را مطالعه نمایید.

    1. لی لی

      2 آبان, 1396 ساعت 23:42

      سلام
      بعد از ساختن اکانت درwes سوالم اینه برای ارزیابی مدارکم از طریق اکسپرس انتری که‌میخام اقدام کنم، دیپلم و ریزنمراتشم لازمه؟ با فقط لیسانس و فوق لیسانسم و ریزنمرتش؟سوال بعدبم اینکه من باید به واحد دانشگاهیم (تهدان شمال و مرکز) برم و تقاضای ریزتمره کنم خودشون ترجمه مبکنن و میفرستن برای wes؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        27 آبان, 1396 ساعت 11:34

        سلام
        ارایه مدارک دانشگاهی کافی است. ریز نمرات باید توسط دانشگاه به صورت انگلیسی مستقیما ارسال شود.

        پاسخ دادن
    1. جعفر

      18 مهر, 1396 ساعت 02:56

      با عرض سلام
      من در سال 1996 ویزای اقامت کانادا با شرط ثبت شرکت را گرفتم و تا سال 2000 میلادی به کانادا در رفت و امد بودم
      اما بعد از این تاریخ دیگر به کانادا سفر نکردم که فکر میکنم در حال حاضر immigranty من کنسل شده باشد
      سوالم از حضور محترمتان اینست :
      1- ایا امکان گرفتن ویزای عادی visit برای من وجود دارد یا اول باید ویزای اقامت قبلی کنسل شود ؟
      2- ایا امکان دریافت اقامت از طریق خرید بیزینس 200000 $ در استان انتاریو وجود دارد ؟
      از لطف شما سپاسگزارم

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        27 آبان, 1396 ساعت 11:42

        سلام
        ۱. مشکلی برای گرفتن ویزای توریستی ندارید
        ۲. انتاریو همچین روش مهاجرتی ندارد

        پاسخ دادن
    1. مهدی

      13 مهر, 1396 ساعت 20:09

      سلام. من چند روز پیش فرم ارزیابی را پر کردم اما هیچ پاسخی برای من ارسال نشده. اجازه پرکردن مجدد فرم هم نمیده

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        27 آبان, 1396 ساعت 11:46

        سلام
        لطفا spam folder ایملتان را چک کنید و یا با شماره پیگیریتان با شرکت تماس بگیرید.

        پاسخ دادن
    1. الهام

      7 شهریور, 1396 ساعت 14:49

      باسلام.من با اقایی که شهروند کاناداست میخواهم درایران ازدواج کنم.ایشان درحال حاضرایران هستند.پس ازعقد می خواهند مدارک من را برای دریافت اقامت به کانادا ببرند.میخواهم بدانم پروسه دریافت اقامت برای من چقدر طول می کشد ودر طول این مدت حضور همسر شهروند کانادایی من درکانادا الزامی است یامیتوانند درخواست داده وپرونده رابه جریان بیندازند وبه ایران برگردند؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        27 آبان, 1396 ساعت 11:49

        سلام
        پروسه حدودا ۱ سال زمان می برد. شهروندان کانادا (و نه افراد مقیم) می توانند خاک کانادا را ترک کنند و همراه شما وارد کانادا شوند.

        پاسخ دادن
    1. نسیم

      25 مرداد, 1396 ساعت 10:48

      با عرض سلام و احترام
      زمانی که برای تمدید کارت اقامت اقدام کردیم، می توانیم بلافاصله کانادا را ترک کنیم یا باید منتظر رسیدن کارت جدید بمانیم؟
      با تشکر فراوان

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        2 شهریور, 1396 ساعت 20:57

        سلام
        قانونا مشکلی برای ترک ندارید ولی در برخی از موارد دیده شده که برای متقاضی مصاحبه در نظر گرفته می شود و عدم حضور در کانادا پرونده را با پیچیدگی هایی مواجه می کند.

        پاسخ دادن

*

[ قوانین دیدگاه ها ]