پرسش از شما، پاسخ از ما

این صفحه جهت پاسخ به پرسش های شما در زمینه مهاجرت به کانادا ایجاد شده است. شما می توانید پرسش های خود را در قسمت دیدگاه ها ارسال نمائید تا توسط وکیل مهاجرت و کارشناسان بانیان سعادت پاسخ خود را دریافت کنید . برای ارزیابی شرایط کلی خود جهت مهاجرت به کانادا از فرم ارزیابی رایگان استفاده نمایید. قبل از ارسال پرسش خود لطفأ قوانین دیدگاه ها را مطالعه نمایید.

    1. reyhane

      5 آبان, 1394 ساعت 12:49

      با سلام .من 18 سالمه و در حال جدایی از همسرم هسنم میخواستم بدونم بعد از جدایی میتونم ب کشور دیگه ای برم ؟اجازه خانوادم لازمه ی رفتن هست یا ن؟دیپلم کامپیوترم .و میخام ادامه تحصیل بدم.اما از نظر مالی وضعیت خوبی ندارم .خواهان یه شغ در کشور دیگ هم هستم .هر چی باشه مهم نیست.با این شرایط میتونم برم ؟راهی هست؟

      پاسخ دادن
    1. مهدی

      14 مرداد, 1394 ساعت 16:17

      سلام
      لطفا اگه امکان داره یک صفحه دار سایتتون در مورد نحوه اخذ ویزای توریستی گردشگری کانادا با توضیحات کامل درباره نحوه رسیدگی ، مدت زمان پروسه و شرایط و مدارک مورد نیاز اختصاص بدید . با تشکر

      پاسخ دادن
    1. hosein

      13 مرداد, 1394 ساعت 01:05

      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکیل محترم مهاجرت و کارشناسان عزیز
      اینجانب حسین پورکرمیان فرد در رشته ی مهندسی معدن گرایش استخراج در حدود یک سال سابقه ی کاری در شرکت معادن سرمک ملایر(معدن اهنگران) معدن سرب و روی که دارای کارخانه ی فراوری میباشد فعالیت دارم .لذا از شما خواهشمندم در مورد مهاجرت به کانادا و ادامه ی فعالیت کاری در بخش معادن واقدامات لازم برای رسیدن به این هدف از شما وکیل و کارشناس محترم نیازمند راهنمایی ها وتوصیه های لازم میباشم با تشکر.

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        13 مرداد, 1394 ساعت 03:15

        سلام
        اگر سوال خاصی دارید می توانید در اینجا مطرح نمایید. در غیر این صورت برای ارزیابی کلی شرایطتان جهت مهاجرت لطفا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با یکی از دفاتر ما تماس بگیرید.

        پاسخ دادن
    1. علی

      12 مرداد, 1394 ساعت 21:56

      با سلام
      میخواستم بدونم برای اسپانسر شیپ والدین باید چند سال از اقامت گذشته باشه و حتما باید دارای اقامت دائم یا سیتیزن شیپ باشیم و من میتوانم تمام هزینه ها را تقبل کنم با توجه به این چقدر طول میکشد تا به من ملحق شوند
      و آیا در طول سال این قضیه هست یا فقط زمان به خصوصی باید اقدام کنیم

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        13 مرداد, 1394 ساعت 00:24

        سلام
        هر فردی با اقامت دایم و یا شهروندی در صورت داشتن درآمد کافی می تواند اقدام کند. شرایط این روش هر ساله در اول ژانویه اعلام شده و تعداد محدودی فایل در هر سال پذیرفته می شود.

        پاسخ دادن
    1. سامان

      12 مرداد, 1394 ساعت 02:33

      باسلام و خسته نباشید.اگه در فرم درخواست بخواهیم موردی اضافه کنیم امکان دارد? چون بنده فرم را پرکرده و ارسال نمودم وبعداز مطالعه کامل جزئیات و سوالات رایج قصد اضافه کردن موردی را داشتم.بنده کارشناسی ارشد ژیومورفولوژی از دانشگاه دولتی دارم.اگه عضو نظام مهندسی باشم امتیاز مثبت برای من محسوب میشود? ممنون میشم پاسخ بدید.

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        12 مرداد, 1394 ساعت 03:22

        سلام
        می توانید با کد پیگیریتان با دفتر تهران تماس بگیرید و از کارشناسان بخواهید که با توجه به اطالاعات تکمیل همان جا شرایطتان را ارزیابی نمایند.

        پاسخ دادن

*

[ قوانین دیدگاه ها ]