پرسش از شما، پاسخ از ما

این صفحه جهت پاسخ به پرسش های شما در زمینه مهاجرت به کانادا ایجاد شده است. شما می توانید پرسش های خود را در قسمت دیدگاه ها ارسال نمائید تا توسط وکیل مهاجرت و کارشناسان بانیان سعادت پاسخ خود را دریافت کنید . برای ارزیابی شرایط کلی خود جهت مهاجرت به کانادا از فرم ارزیابی رایگان استفاده نمایید. قبل از ارسال پرسش خود لطفأ قوانین دیدگاه ها را مطالعه نمایید.

    1. مرتضی

      9 اردیبهشت, 1396 ساعت 12:00

      با عرض سلام و خسته نباشید
      من فرم ارزیابی رایگان را تکمیل کردم ولی درباره سابقه تدریس در دانشگاه ، مقالات علمی isi و همایشها سوالی نشده؟
      آیا اینها تاثیری دزر ارزیابی اصلی ندارن؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        9 اردیبهشت, 1396 ساعت 15:03

        سلام
        سوابق تدریس در دانشگاه زیر مجموعه سابقه کار قرار می گیرد.
        بقیه موارد تاثیری بر ارزیابی شرایط شما جهت مهاجرت ندارد.

        پاسخ دادن
    1. rahil

      8 اردیبهشت, 1396 ساعت 18:32

      با سلام رشته من مهندسی عمران هست و سابقه کاریم هم کمی بیشتر از 3 ساله آیلتس 5.5 هم دارم برای نیروی متخصص کبک اقدام کرده بودم که همونطور که میدونین هنوز بررسی نکردن حالا شما واقعا جاب آفر میتونین بگیرین؟؟ و اقامت؟؟ هزینه اش چقدره؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        9 اردیبهشت, 1396 ساعت 15:05

        سلام
        جهت بررسی شما در روش جاب آفر حتما باید با دفتر تهران تماس بگییرید. شرایط شغلی شما و همچنین جاب آفر های موجود در آن زمان بررسی شده و اطلاعات تکمیلی در مشاوره حضوری خدمتتان اعلام خواهد شد.

        پاسخ دادن
    1. حامد

      7 اردیبهشت, 1396 ساعت 15:56

      با سلام بنده در شركتي مشغول به كار هستم كه نماينده يك شركت كانادايي است و هر ساله تعدادي از كارمندان خاص رو جهت بازديد از شركت و حضور در نمايشگاه به كانادا دعوت ميكنن و امسال قرعه به نام بنده افتاده ، سوال من اين هست آيا بعد از حضور در كانادا راهي قانوني براي ماندن در آن كشور كه در نهايت باعث اخذ ويزاي موقت و در آخر ويزاي دائم هست ؟ آيا در اين زمينه دفتر محترم شما همكاري ميكند ؟ در ضمن بنده مدرك زبان ندارم

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        9 اردیبهشت, 1396 ساعت 15:09

        سلام
        در صورتی که بتوانید شرکتی را مجاب نمایید که به شما درخواست کار با تاییدیه وزارتط کار کانادا ارایه کند، می توانید برای ویزای کار اقدام کرده و سپس برای اقامت دایم اقدام نمایید.

        پاسخ دادن
    1. محمدی

      2 اردیبهشت, 1396 ساعت 19:38

      باعرض سلام وخسته نباشید
      من سه سوال ازخدمتتان درمورداقدام ازروش خوداشتغالی فدرال دارم:
      1-ازشمادرخواست دارم مقداری دراین موردتوضیح دهیدکه اگرفردی به عنوان مولف یا عکاس بخواهد ازاین روش اقدام کند،چه اقداماتی رابایدانجام دهدوچه شرایطی بایدداشته باشد؟
      2-آیاداشتن مدرک آیلتس برای اقدام ازاین روش امتیازمحسوب میشود؟
      3-کل هزینه مهاجرت ازاین روش چه مقدارمیباشد؟
      پیشاپیش ازراهنمایی شماسپاسگذارم

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        9 اردیبهشت, 1396 ساعت 15:19

        سلام
        1. باید قراردادهایی را ارایه نمایند که نشان دهند به عنوان فرد خوداشتغال (و نه به صورت استخدامی) در 2 سال گذشته مشغول به کار بوده اند و هزینه زندگی خود را از این راه تامین کرده اند
        2. بله. دانش زبان امتیاز مثبت می باشد هر چند الزامی نیست
        3. بسته به تعداد افراد خانواده متفاوت است. برای بررسی شرایط و هزینه های این روش با دفتر تهران تماس بگیرید.

        پاسخ دادن
    1. hoseini

      31 فروردین, 1396 ساعت 17:06

      با سلام
      خواستم بدون اگر شخصی در ایران دارای پرونده کیفری باشد با عنوان “مشارکت در شرکت های هرمی به منظور اخلال در نظام اقتصادی کشور”، برای مهاجرت به کانادا با مشکل روبرو خواهد شد؟اصلا امکانش هست که بتواند مهاجرت کند؟
      ممنون از وقتی که برای پاسخ می گذارید

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        9 اردیبهشت, 1396 ساعت 15:21

        سلام
        بله هر گونه سابقه کیفری در 7 سال گذشته پرونده را با مشکل مواجه می کند.

        پاسخ دادن

*

[ قوانین دیدگاه ها ]