پرسش از شما، پاسخ از ما

این صفحه جهت پاسخ به پرسش های شما در زمینه مهاجرت به کانادا ایجاد شده است. شما می توانید پرسش های خود را در قسمت دیدگاه ها ارسال نمائید تا توسط وکیل مهاجرت و کارشناسان بانیان سعادت پاسخ خود را دریافت کنید . برای ارزیابی شرایط کلی خود جهت مهاجرت به کانادا از فرم ارزیابی رایگان استفاده نمایید. قبل از ارسال پرسش خود لطفأ قوانین دیدگاه ها را مطالعه نمایید.

    1. زهره

      26 فروردین, 1396 ساعت 22:05

      با سلام ميخواستم بدونم هزينه خدمات شما براي مشاوره مهاجرت به كانادا به چه صورتي هست؟!
      همچنين مقدار سرمايه لازم براي مهاجرت به كانادا چقدر است؟!

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        31 فروردین, 1396 ساعت 14:47

        سلام
        روش های مختلفی جهت مهاجرت به کانادا وجود دارد و هزینه های هر روش متفاوت می باشد.
        بنا بر هر روش میزان سرمایه نیز متفاوت است. لطفا با یکی از دفاتر ما جهت مشاوره تماس بگیرید.

        پاسخ دادن
    1. norali rahmani

      10 اسفند, 1394 ساعت 22:14

      با سلام شغل من کاش کاری وسنگ کاری هست چند بار سوال کردم ولی جواب دریافت نکردم

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        12 اسفند, 1394 ساعت 23:30

        سلام
        دوست عزیز شما سوالی مطرح نکردید که پاسخ داده بشه. اگر می خواهید شرایطتان بررسی شود لطفا با دفتر تهران تماس بگیرید.

        پاسخ دادن
    1. ماندانا

      16 آبان, 1394 ساعت 16:54

      سلام
      ببخشید که مجدد سوال میکنم .چون شرایط خاصی دارم
      میخواستم بدونم که اگر من مجبور بشم به دلیل مشکلی که دارم به صورت خاصی در یه کشور اروپایی بمونم میتونم به صورت موازی پرونده اسکیل ورکر کبک را دنبال کنم ؟ من الان هنوز سی اس کیو دریافت نکردم
      اگر امکان داره یه توضیحی بفرمایید که در مرحله بک گراند چک چه احتمالاتی وجود دارد ؟
      ممنونم از راهنمایی اتان

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        16 آبان, 1394 ساعت 18:12

        سلام
        اگر به صورت غیر قانونی در کشوری سکونت داشته باشید دچار مشکل می شوید. اگر به صورت قانونی با هر نوع ویزایی ساکن کشوری هستید مشکلی وجود ندارد.

        پاسخ دادن
    1. عسل

      14 آبان, 1394 ساعت 22:59

      با عرض سلام و احترام خدمت مدیریت محترم
      بنده دو سؤال در مورد تمدید کارت اقامت دارم.
      1) آیا 730 روز حضور در کانادا طی 5 سال، از تاریخ landing حساب می شود یا از تاریخ صدور کارت اقامت؟ (با توجه به اینکه تاریخ صدور کارت اقامت بنده، حدود 3 ماه بعد از تاریخ landing می باشد).
      2) اگر شخصی حدود 4 ماه کمتر از حداقل لازم (2 سال) در کانادا بوده باشد، آیا راهی برای تمدید کارت اقامت هست یا به هیچ وجه تمدید نخواهد شد؟
      با سپاس فراوان

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        15 آبان, 1394 ساعت 14:52

        سلام
        از تاریخ ورود به کانادا
        تمدید نخواهد شد. در 5 سال گذشته از لحظه اقدام باید 730 روز در کانادا بوده باشید.

        پاسخ دادن
    1. نوید

      10 آبان, 1394 ساعت 14:17

      سلام.بنده لیسانس مکانیک خودرو در دانشگاه ازاد اسلامی واحد رودهن و همسرم لیسانس معماری از دانشگاه سراسری است .بنده ایلتس 7 دارم و همسرم در حال گذراندن دوره های زبان برای دریافت ایلتس می باشد.بنده سابقه بیمه و کار 5سال رو دارم و می تونم سابقه کاریم رو افزایش بدم چراکه پدرم دارای کارخانه مونتاژ و ساخت ماشین الات راهداری هستند…از چه طریقی می توانم برای ویزا اقدام کنم…البته بنده در حال به پایان رساندن دوره سرببازی هستم و حدودا تا 8 ماه اینده تمام خواهد شد…مایل به زندگی در درجه اول در کانادا ویا استرالیا می باشم

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        11 آبان, 1394 ساعت 09:54

        سلام
        بررسی شرایط از این طریق به علت کامل نبودن اطلاعات امکان پذیر نمی باشد. جهت بررسی کلی شرایطتان جهت مهاجرت لطفا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید و یا با یکی از دفاتر ما تماس بگیریذ.

        پاسخ دادن

*

[ قوانین دیدگاه ها ]