پرسش از شما، پاسخ از ما

این صفحه جهت پاسخ به پرسش های شما در زمینه مهاجرت به کانادا ایجاد شده است. شما می توانید پرسش های خود را در قسمت دیدگاه ها ارسال نمائید تا توسط وکیل مهاجرت و کارشناسان بانیان سعادت پاسخ خود را دریافت کنید . برای ارزیابی شرایط کلی خود جهت مهاجرت به کانادا از فرم ارزیابی رایگان استفاده نمایید. قبل از ارسال پرسش خود لطفأ قوانین دیدگاه ها را مطالعه نمایید.

    1. سامان

      12 مرداد, 1394 ساعت 02:33

      باسلام و خسته نباشید.اگه در فرم درخواست بخواهیم موردی اضافه کنیم امکان دارد? چون بنده فرم را پرکرده و ارسال نمودم وبعداز مطالعه کامل جزئیات و سوالات رایج قصد اضافه کردن موردی را داشتم.بنده کارشناسی ارشد ژیومورفولوژی از دانشگاه دولتی دارم.اگه عضو نظام مهندسی باشم امتیاز مثبت برای من محسوب میشود? ممنون میشم پاسخ بدید.

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        12 مرداد, 1394 ساعت 03:22

        سلام
        می توانید با کد پیگیریتان با دفتر تهران تماس بگیرید و از کارشناسان بخواهید که با توجه به اطالاعات تکمیل همان جا شرایطتان را ارزیابی نمایند.

        پاسخ دادن
    1. رضا

      11 مرداد, 1394 ساعت 10:13

      سلام، من فوق لیسانس بازاریابی و دو سال سابقه کار دارم. آیا می توانم از طریق روش حرفه و تخصص فدرال و یا کبک اقدام کنم؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        12 مرداد, 1394 ساعت 03:20

        سلام
        همانطور که در قوانین دیدگاه ها توضیح داده شده، جهت ارزیابی شرایط کلی خود جهت مهاجرت به کانادا لطفا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید.

        پاسخ دادن
    1. آتنا

      19 خرداد, 1394 ساعت 09:42

      با سلام
      من ليسانس مديريت دولتي دارم حدود5 سال سابقه كاري توي يه شركت خصوصي دارم البته شغلم اينجا حسابدار بوده ولي ميخواستم بدونم آيا ميتونم با عنوان مدير منابع انساني اقدام كنم ؟ بايد حتما توي ليست بيمه عنوان مدير منابع انساني اومده باشه يا فقط نامه از كارفرما كافيه

      پاسخ دادن
    1. رامیار

      17 خرداد, 1394 ساعت 23:38

      سلام من مدرک تحصیلیم دیپلم هستش در رشته صنایع چوب و کاغذ و تقریبا ۳سال میشه در حرفه ی کناف و pvc دیوارپوش مشغول کار هستم اگه بخوام برای کار درکانادا اقدام کنم امکان پذیرشم در کانادا هستش

      پاسخ دادن
    1. مریم

      15 خرداد, 1394 ساعت 11:35

      با سلام .من 26 ساله و دانشجوی ارشد مهندسی معماری هستم .دارای 3 سال سابقه کار و عضو سازمان نظام مهندسی .آیا از طریق دانشجویی و بدون داشتن مدرک زبان می توانم از کالج زبان پذیرش بگیرم و ویزا را دریافت کنم ؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        19 خرداد, 1394 ساعت 23:39

        سلام
        ما می توانید از دانشگاه هنر برایتان اخذ پذیرش کرده و برای ویزا اقدام نماییم.

        پاسخ دادن

*

[ قوانین دیدگاه ها ]