تغییر قوانین مهاجرتی کبک از ۱ آگوست ۲۰۱۳

در پی انتشار اعلامیه ای از طرف دولت کبک، تغییرات عمده ای در برنامه های مهاجرتی این استان در راه خواهد بود. این تغییرات که از تاریخ ا اوت ۲۰۱۳ به مرحله اجرا در خواهند آمد به شرح زیر خواهند بود:

– حرفه و تخصص کبک:

از آغاز ماه اوت، استان کبک تنها ۲۰٫۰۰۰ پرونده حرفه و تخصص خواهد پذیرفت. این محدودیت شامل افرادی که از طریق نیروی با تجربه کبک قصد اقدام دارند و همچنین افرادی که درخواست کار معتبر از یک کارفرما در کبک دارند، نخواهد شد.

سطح دانش زبان فرانسه جهت کسب  حداقل امتیاز برای دانش زبان افزایش خواهد یافت. طبق اعلامیه صادر شده، سطح مهارت متوسط رو به بالا  یعنی (B2) حداقل میزان برای کسب امتیاز زبان فرانسه خواهد بود. همچنین متقاضی اصلی در صورت گذراندن بخش نوشتار در امتحان فرانسه می تواند تا سقف ۲ امتیاز کسب نماید.

علاوه بر این لیست رشته های تحصیلی نیز که تا کنون برای کسب امتیاز نوع رشته تحصیلی مورد استفاده قرار می گرفت تغییر خواهد کرد.

– سرمایه گذاران کبک:

همانگونه که قبلا نیز در بخش اخبار اعلام شده بود، سرمایه گذاری کبک نیز از ۱ اوت ۲۰۱۳ مجددا شروع به پذیرش پرونده خواهد نمود. ظرفیت پذیرش پرونده این روش نیز تنها ۱٫۷۵۰ پرونده اعلام شده ، مضافا بر اینکه از هر کشور تنها ۱۲۰۰ پرونده پذیرفته خواهد شد. هرچند که متقاضیانی که توانایی صحبت به زبان فرانسه در حد (B2) را دارند، شامل این محدودیت نخواهند بود.

علاوه بر این با آغاز ماه اوت، هزینه بررسی پرونده متقاضی اصلی، ۱۰٫۰۰۰ دلار خواهد بود. افرادی که مایل به اقدام از طریق سرمایه گذاری کبک می باشند، مدت زمان بسیار محدودی برای ارسال پرونده به اداره مهاجرت داشته و می بایست پرونده خود را  بین ۱ اوت تا ۱۶ اوت به  اداره مهاجرت کبک ارسال نمایند.

– کارآفرینان و خود اشتغالان کبک:

حداکثر ۵۰۰ پرونده تحت دو گروه کارآفرینی و خود اشتغالی پذیرفته خواهد شد. برای هر دو گروه نیز حداقل دانش زبان فرانسه جهت کسب امتیاز تعیین شده است. حداقل سطح مهارت متوسط رو به بالا یعنی (B2) برای کسب امتیاز زبان فرانسه برای هر دو گروه در نظر گرفته شده است.

برای متقاضیان کارآفرینی حداقل کسب امتیاز از طریق دانش زبان فرانسه در دوبخش گفتار و نوشتار بوده و فقط در مورد متقاضی اصلی صادق خواهد بود.

برای متقاضیان خود اشتغالی حداقل کسب امتیاز از طریق دانش زبان فرانسه برای متقاضی اصلی در دو بخش گفتار و نوشتار و برای همسر فقط در بخش گفتار خواهد بود.

جزئیات این تغییرات به محض اعلام از طریق اداره مهاجرت استان کبک در وی سایت بانیان سعادت به زودی منتشر خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد تغییرات قوانین مهاجرت کبک می توانید به بخش پرسش و پاسخ وب سایت مراجعه نمایید.

    1. مسعود

      5 آبان, 1392 ساعت 08:38

      با سلام
      من مدرک کارشناسی مکانیک دارم و امتباز کافی برای اقامت بدون نیاز به مدرک زبان را دارم و حال به گفته ی شما می توانم مدارک خود را بدون داشتن مدرک زبان بفرستم، آیا در ادامه ی پروسه بایستی مدرک زبان خود را بگیرم؟ یا فقط آشنایی به زبان فرانسه کافی است؟

      1. بانیان سعادت

        6 آبان, 1392 ساعت 20:51

        سلام
        تا وقتی که شما کلیه امتازات لازم (۵۵ مجرد و ۶۳ متاهل) را بدون زبان داشته باشید نیازی به ارایه مدرک زبان نمی باشد.

    1. سعيد

      17 شهریور, 1392 ساعت 14:56

      سلام
      يك سئوال داشتم : در قوانين جديد كبك از زمان دريافت فايل نامبر تا دعوت به مصاحبه حدودا” چند ماه طول ميكشد

      1. بانیان سعادت

        21 شهریور, 1392 ساعت 21:39

        سلام
        دعوت به مصاحبه های کبک به ترتیب دریافت فایل نامبر نمی باشد و فاکتور های دیگر نیز در زمان دعوت به مصاحبه تاثیر دارد. یکی از مهمترین فاکتور ها امتیاز رشته تحصیلی متقاضی می باشد و اولویت با رشته های ۱۶ و ۱۲ امتیازی است. با توجه به اینکه این قوانین جدید تازه به اجرا گذاشته شده تخمین زمان در حال حاضر دشوار می باشد.

    1. شادی

      10 مرداد, 1392 ساعت 23:16

      سلام من مدرک فوق لیسانس معماری از دانشگاه آراذ علوم تحقیقات دارم .
      و مدرک فنی حرفه ای اتوکد و 4 سال سابقه کار و استاد دانشگاه هم هستم . آیا شرایط لازم دارم

      1. بانیان سعادت

        12 مرداد, 1392 ساعت 05:55

        سلام
        جهت بررسی شرایط خود جهت مهاجرت به کانادا لطفا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید.