کسب اقامت در یک سال با داشتن فامیل و یا دوست در کانادا

متقاضیانی که دارای دوست و یا فامیلی در کانادا هستند که دوست و یا فامیل آنها یکی از دو شرط زیر را دارا بوده و حاضر به همکاری با متقاضی جهت مهاجرت به کانادا باشند، می توانند از طریق این روش اقدام به مهاجرت نمایند.

۱. فرزند زیر ۱۴ سال

۲. سالمند بالای ۶۵ سال

برای اقدام از این روش متقاضی باید نشان دهد که در ۳ سال گذشته حداقل ۱ سال در زمینه نگهداری کودکان و یا سالمندان فعالیت کرده است.

شایان ذکر است که با اخذ این ویزا، متقاضی از امکانات رایگان کالج های زبان در کانادا بهره مند خواهد شد. استفاده از کلاسهای رایگان زبان فقط و فقط شامل متقاضیانی که از این روش اقدام به کسب ویزای کار کانادا نموده اند می شود.

متقاضیانی که از این روش اقدام نمایند در کمتر از ۱ سال به کانادا وارد شده و ۱۹ ماه پس از ورود اقامت دائم خود را دریافت می کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارزیابی شرایط خود در این روش می توانید با یکی از دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

    1. نیما

      14 فروردین, 1397 ساعت 14:00

      دوست من 60 سال دارد و اصلیت کانادایی هست ..آیا او می تواند اسپانسر من شود برای رفتن به کانادا ؟؟

      پاسخ دادن
    1. مجید ب

      25 اسفند, 1396 ساعت 21:24

      با سلام.
      عمه ی بنده به همراه خانوادشون مدت ۵ سال کانادا اقامت دارن. ۲ تا پسرشون بالای ۱۸ و دخترش ۱۴ سال داره. آیا ایشون میتونن اسپانسر بنده بشن که اقامت کانادا بگیرم؟ من ۲۷ سالمه و مجرد.
      با تشکر

      پاسخ دادن
    1. دريا

      30 مهر, 1396 ساعت 00:28

      دخترخاله بنده يك فرزند ٩ ساله دارند و سيتيزن كانادا هستند ايا من ميتوتنم از طريق نگهداري از فرزند ايشون به كانادا مهاجرت كنم ؟

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        27 آبان, 1396 ساعت 11:36

        سلام
        در صورتی که ایشان در آمد کافی برای استخدام پرستار کودک را داشته باشند و شما هم سابقه کاری در این زمینه را داشته باشید می توانید اقدام نمایید.

        پاسخ دادن
1 2 3 16

*

[ قوانین دیدگاه ها ]