کسب اقامت در یک سال با داشتن فامیل و یا دوست در کانادا

متقاضیانی که دارای دوست و یا فامیلی در کانادا هستند که دوست و یا فامیل آنها یکی از دو شرط زیر را دارا بوده و حاضر به همکاری با متقاضی جهت مهاجرت به کانادا باشند، می توانند از طریق این روش اقدام به مهاجرت نمایند.

۱. فرزند زیر ۱۴ سال

۲. سالمند بالای ۶۵ سال

برای اقدام از این روش متقاضی باید نشان دهد که در ۳ سال گذشته حداقل ۱ سال در زمینه نگهداری کودکان و یا سالمندان فعالیت کرده است.

شایان ذکر است که با اخذ این ویزا، متقاضی از امکانات رایگان کالج های زبان در کانادا بهره مند خواهد شد. استفاده از کلاسهای رایگان زبان فقط و فقط شامل متقاضیانی که از این روش اقدام به کسب ویزای کار کانادا نموده اند می شود.

متقاضیانی که از این روش اقدام نمایند در کمتر از ۱ سال به کانادا وارد شده و ۱۹ ماه پس از ورود اقامت دائم خود را دریافت می کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارزیابی شرایط خود در این روش می توانید با یکی از دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

    1. م.ا

      10 اسفند, 1394 ساعت 14:33

      مادر بزرگ من بالای ۶۵ سال داره و الان سیتیزنه کانادا هست ، خودمم شابقه پرستاری حداقل یک سال رو دارم ، امکانش هست که برای رفتن بتونم اقدام بکنم ؟؟؟؟

      پاسخ دادن
    1. شهریار

      11 آبان, 1394 ساعت 17:20

      سلام
      من برادرم 1.5 سالی هست که در کانادا زندگی میکنه(ونکوور)
      میخواستم بدونم من میتونم از ویزای خویشاوندی اقدام کنم؟
      و ایا بعد از مدتی اجازه کار در کانادا بهم داده میشه یا خیر؟
      با تشکر

      پاسخ دادن
      1. بانیان سعادت

        12 آبان, 1394 ساعت 07:24

        سلام
        ويزاي خويشاوندي شامل خواهر و برادر نمي شود. شما مي توانيد با تماس با دفتر تهران شرايط خود را جهت مهاجرت از روش هاي ديگر بررسي نماييد.

        پاسخ دادن
    1. سمیرا

      14 مرداد, 1394 ساعت 01:41

      سلام
      آیا برای کسی که به عنوان پرستار استخدام میشود،شرایط سنی وجود دارد؟
      باتشکر

      پاسخ دادن
1 2 3 15

*

[ قوانین دیدگاه ها ]