ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا – دبستان، راهنمایی و دبیرستان

کلیات ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا:

بسیاری از والدین خواهان تحصیل فرزندانشان در یک کشور توسعه یافته هستند. والدین می توانند از طریق ویزای تحصیلی دانش آموزی، فرزندان زیر ۱۸ سال خود را برای ادامه تحصیل در مقاطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان به کانادا بفرستند.

کشور کانادا با بهره مندی از بالاترین سطوح علمی و آموزشی، یکی از بهترین و پیشرفته ترین سیستم های آموزشی را دارد. دانش آموزانی که در این کشور تحصیل می کنند، علاوه بر بهره مندی از یک سطح بالای علمی و آموزشی، از آینده شغلی و تحصیلی چشمگیری نیز برخوردار خواهند بود.

یادگیری زبان انگلیسی برای دانش آموزان، معاشرت با همسالان از ملیت های مختلف، استفاده از بهترین امکانات و تجهیزات علمی و آموزشی، اولویت در اخذ پذیرش در دانشگاه در مقایسه با دانشجویان بین المللی از مزایای دارندگان ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا می باشد.

سال تحصیلی در کانادا برای دانش آموزان از مقطع دبستان تا دبیرستان از اوایل ماه سپتامبر شروع و تا انتهای ماه جون ادامه دارد. مقاطع تحصیلی برای دانش آموزان در کانادا به مهد کودک ۴ تا ۶ سال، دبستان یا همان ابتدایی ۶ تا ۱۴ سال و  دبیرستان ۱۴ تا ۱۸ سال تقسیم می شود.

مقطع دبیرستان در کانادا در هر سال تحصیلی به ۲ ترم تقسیم شده که هر سال دانش آموزان به کمک مشاوران تحصیلی در هر ترم ۴ واحد را انتخاب می کنند که در مجموع در پایان سال ۸ واحد را پشت سر خواهند گذاشت. واحد ها انتخابی بر اساس رشته ای که دانش آموز قصد تحصیل در آن  را در دانشگاه دارد انتخاب می شود.

والدین دانش آموزانی که از طریق ویزای تحصیلی به کانادا وارد می شوند، در صورتی که واجد شرایط  باشند می توانند جهت همراهی فرزند خود در کانادا از طریق ویزای همراه (ویزای توریستی) اقدام نمایند.

دانش آموزانی که از طریق ویزای تحصیلی به کانادا وارد می شوند در ابتدای ورود به مدرسه از نظر سطح علمی ارزیابی می شوند و بر اساس نتیجه آزمون سطح تحصیلی آنها تعیین می گردد. دانش آموزانی که نیاز به تقویت زبان انگلیسی خود دارند در کنار دروس تحصیلی در کلاس های زبان نیز شرکت می کنند. دانش آموزان نیازی به انجام امتحان زبان برای ورود به کانادا و یا اخذ ویزای تحصیلی ندارند.

شرایط اقدام برای ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا:

فردی که قصد تحصیل در مدارس کانادا از طریق ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا را دارد باید دارای شرایط زیر باشد.

  • حداقل ۶ سال سن
  • تمکن مالی مناسب والدین برای تامین هزینه های تحصیلی و زندگی دانش آموز. مواردی نظیر گردش مالی حساب های بانکی، املاک و مستغلات و… برای اثبات توان مالی لازم است
  • داشتن قیم و یا همان Cusodian در کانادا
  • داشتن پذیرش از مدرسه و اخذ ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا

شرایط اقامت دانش آموز در کانادا:

دانش آموزان باید زیر نظر یک فرد بزرگسال در کانادا زندگی کنند به همین دلیل افرادی که از طریق ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا به کانادا می آیند باید یکی از شرایط زیر را داشته باشند:

  • فردی از افراد خانواده و یا دوستان، در شهر مورد نظر برای تحصیل قیم دانش آموز شود
  • پدر یا مادر دانش آموز همراه ایشان به کانادا بیاید
  • همراه یک خانواده کانادایی در کانادا زندگی کنند (Home Stay)

زندگی همراه یک خانواده کانادایی برای متقاضیان ویزای دانش آموزی (Home Stay):

دانش آموزانی خارجی که والدینشان همراه آنها به کانادا نمی آیند می توانند نزد خانواده ای در کانادا پانسیون شوند. معمولا هزینه زندگی در این شرایط ماهی ۱۰۰۰ دلار کانادا می باشد. خانواده های کانادایی که علاقه مند به انجام این امر می باشند، توسط دولت کانادا کاملا بررسی شده و پس از تحقیقات کامل مجوز پانسیون کردن را دریافت می کنند. این خانواده ها حداکثر اجازه پانسیون کردن ۲ دانش آموز خارجی را دارند و باید اتاقی مستقل در اختیار هر دانش آموز قرار دهند. ۳ وعده غذا نیز در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد. از مزایای استفاده از پانسیون ها قرارگیری فرزندان در محیطی کاملا انگلیسی و آشنایی با آداب و رسوم و فرهنگ کشور کانادا می باشد.

 

گر مایل به اقدام برای فرزندتان از طریق ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا هستید، می توانید با تماس با یکی از دفاتر بانیان سعادت از جزییات بیشتر این روش آگاه شوید.

*

[ قوانین دیدگاه ها ]