روش خویشاوندی و اسپانسری همسر

براي استفاده از روش اسپانسری خویشاوند و یا همسر، متقاضی مهاجرت به کانادا بايد يك خويشاوند نزديك در كانادا داشته باشد که این خویشاوند، فرد متقاضی را از لحاظ مالي حمايت كند . اين خويشاوند بايد دارای شهروندی كانادا (Citizen) و يا اقامت دائم (Permanent Resident) باشد. متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج نیز در این گروه جای می گیرند.

از تاریخ ۲۵ اکتبر ۲۰۱۲ طبق قوانین جدید اسپانسرشیپ همسر، متقاضیانی که قصد اسپانسر نمودن همسر خود را دارند باید به همراه همسر خود به مدت ۲ سال از روزی که همسر اقامت دایم کانادایی خود را دریافت می کند،  در یک رابطه قانونی و مشترک زندگی نمایند. در غیر این صورت اقامت فرد اسپانسر شده باطل خواهد شد.

این تغییر شامل دسته خاصی از متقاضیان اسپانسرشیپ همسر بوده و در بر گیرنده افراد ذیل می گردد:

  • رابطه زناشویی همسر و شخص اسپانسر دو سال و یا کمتر از ۲ سال بوده و یا
  • همسر و شخص اسپانسر فرزند مشترک نداشته باشند

این قانون فقط شامل افرادی که درخواست اسپانسرشیپ آنها بعد از ۲۵ اکتبر ۲۰۱۲ به دست اداره مهاجرت کانادا رسیده می شود.

شرايط استفاده از اين روش :

  1. رابطه فرد متقاضی با خويشاوند بايد به صورت هاي زير باشد :
    • همسر يا هم خانه (مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج).
    • والدين يا پدر بزرگ / مادربزرگ و افراد تحت تکفل این افراد.
    • فرزند زیر ۲۲ سال.
    • برادر، خواهر،‌ برادر زاده و یا خواهر زاده که مجرد و زير 18 سال هستند.
    • خويشاوندان ديگر در صورتی که فرد مقیم در کانادا از خويشاوندان اشاره شده در بالا كسي را در کانادا نداشته باشد.
  2. خویشاوند یا همسر متقاضی در کانادا بايد دارای شرايط زير باشد :
    • شهروند كانادايي (Citizen) يا داراي اقامت دائم (Permanent Resident) باشد.
    • شرايط فرد اسپانسر را داشته باشد.

This page is also available in English