سوالات متداول در زمینه مهاجرت از روش تجاری و بیزینسی

برنامه تجاری کانادا و یا کبک به چه صوت است؟

این روش یکی از برنامه های کسب اقامت کانادا می باشد که تحت آن افراد دارای سابقه تجاری و یا مدیریتی با سرمایه نسبتاً بالا می توانند به کانادا مهاجرت کنند. در این برنامه می توان به سه روش اقدام کرد: مهاجر سرمایه گذار، مهاجر کارآفرین  و یا مهاجرت از طریق خوداشتغالی

آیا برای استفاده از این برنامه باید دراستان خاصی اقامت داشت؟

پس از کسب اقامت دائم کانادا شما می توانید در هر جای کانادا بدون توجه به روش مهاجرتی که از آن طریق اقدام نموده اید ساکن شده و کار کنید. (به غیر از روش کار آفرینی کبک که شما ملزم به تاسیس یک بیزینس در استان کبک و استخدام یک کارمند کانادایی می باشید)

چگونه باید بدست آوردن قانونی سرمایه خود را ثابت کنم؟

شما باید مدارک لازم جهت اثبات نحوه کسب درآمد خود را ارائه دهید:

  • برگه های مالیاتی
  • صورتحساب ها
  • عملکرد خرید و فروش
  • ارزیابی تجاری و ملکی و … .

شما باید قادر به نشان دادن این باشید که دارائیهای شما از روش های قانونی بدست آمده است.

اختلاف اصلی بین سرمایه گذاری کبک و فدرال چیست؟

افراد دارای سابقه تجاری و مدیریتی می توانند در هر دو روش کبک یا فدرال شرکت کنند. اما در برنامه مهاجرتی کبک مدیرانی که سهام دار شرکتی نیستند هم می توانند اقدام نمایند. در ضمن روش سرمایه گذاری کبک در حال حاضر کوتاه تر از روش سرمایه گذاری فدرال بوده و سریع تر به نتیجه می رسد.

آیا شرطی برای ویزای صادره تحت برنامه تجاری وجود دارد؟

بلی، در روش کارآفرینی فرد متقاضی  باید در سه سال حضور در کانادا موارد زیر را انجام دهد:

  • کنترل کردن حد اقل 33% از سهم یک شرکت یا مغازه
  • حضور فعال در مدیریت یک کار واجد شرایط در کانادا
  • ایجاد یک کار تمام وقت برای یک شهروند کانادایی به غیر از خود متقاضی و خانواده اش.

اگر متقاضی این شرایط را نداشته باشد ممکن است وضعیت اقامت دائم را از دست بدهد.

چگونه می توان واجد شرایط برنامه خوداشتغالان بود؟

شما باید دارای تجربه کافی در یک بیزینس بوده و قصد و توانایی ایجاد یا خرید یک کار را در کانادا داشته باشید. علاوه بر اشتغال خود شما در این بیزینس، این کار باید به اقتصاد و فرهنگ، ورزش و یا کشاورزی کانادا کمک کند. شغل پیشنهادی باید درآمد کافی جهت تامین خانواده شما را داشته باشد.

  • سرمایه حداقل 100,000 $ کانادا که به طور قانونی کسب شده باشد.
  • حداقل 2 سال سابقه خوداشتغالی در شغلی که طرح ایجاد آن در کبک را دارید.

اگر مقصد شما کبک است باید شرایط زیر را داشته باشید:در معیار انتخابی کبک، زمینه کاری شما محدود به فرهنگ، ورزش یا کشاورزی نیست


This page is also available in English