مهاجرت به مانیتوبا - استانهای خاص

اگر به فکر مهاجرت به “وینیپگ” ، ” براندون” و یا هر شهر دیگر در مانیتوبا هستید، برنامه انتخابی (PNP) مانیتوبا را در نظر داشته باشید.
تحت برنامه مهاجرتی استان مانیتوبا می توان از یکی از چهار روش جامع زیر اقدام کرد:

روش تخصصی مانیتوبا

    در روش تخصصی مانیتوبا، متقاضی باید نشان دهد که یکی از اقوام دور و یا نزدیک وی در ایالت مانیتوبا ساکن بوده و حاضر است به متقاضی جهت اسکان موفق در مانیتوبا کمک کند. همچنین متقاضی باید امتیازات لازم جهت مهاجرت به این استان را کسب نماید. امتیازات این روش بر اساس سن، سطح زبان، سابقه کار، تحصیلات و ماهیت رابطه فامیلی سنجیده می شود.
      بر اساس قوانین مهاجرت استان مانیتوبا افراد

فقط با داشتن یکی از شرایط زیر

    می توانند از طریق این روش اقدام نمایند:

  • داشتن فامیل نزدیک در کانادا (اقوام نزدیک به معنای  پدر، مادر، فرزند، برادر، خواهر، خاله زاده، عموزاده، دایی زاده، عمه زاده، خواهرزاده، برادرزاده، عمه، عمو، دایی، خاله یا پدر بزرک و مادر بزرگ می باشد)
  • داشتن فامیل دور و دریافت شهادت نامه از این فرد برای کمک به متقاضی برای اسکان موفق در مانیتوبا
  • داشتن دوست نزدیک و دریافت شهادت نامه از این فرد برای کمک به متقاضی برای اسکان موفق در مانیتوبا
  • داشتن مدرک تحصیلی از استان مانیتوبا (مدارک دوره های زبان مورد قبول نمی باشد)
  • داشتن سابقه کار تمام وقت بیش از ۶ ماه در استان مانیتوبا

روش سرمایه گذاری مانیتوبا (ویژه افراد صاحب بیزینس و مدیران ارشد)

 استان مانیتوبا در حال حاضر پذیرش درخواست علاقه به مهاجرت به این استان از طریق روش تجاری را تا اوایل سال ۲۰۱۸ به دلیل تغییرات تعیین شده در این روش متوقف  ساخته است.

برای واجد شرایط شدن در این برنامه، می بایست قبلاً مانیتوبا را دیده یا بعد از تشکیل پرونده (در زمان مصاحبه) به آنجا سفر کنید و قصد ایجاد بیزینسی در این استان را داشته باشید. شرایط این روش به صورت زیر می باشد:

  • داشتن حداقل دارایی شخصی خالص و مساوی با ۵۰۰٫۰۰۰  $  کانادا. (‌تایید شده توسط سازمانی در داخل کانادا)
  • سرمایه گذاری برای خرید و یا تاسیس بیزینس در مانیتوبا: در صورتیکه در داخل  و یا اطراف پایتخت مانیتوبا و دیگر شهرهای بزرگ باشد، به ارزش حداقل ۲۵۰٫۰۰۰  $  کانادا و در دیگر مناطق حداقل ۱۵۰٫۰۰۰ $ کانادا
  • داشتن حداقل ۳ سال سابقه تجاری (صاحبان بیزینس) و یا مدیریتی ارشد در یک شرکت موفق در ۵ سال گذشته.
  • دانش زبان انگلیسی معادل حداقل CLB5
  • داشتن حداقل تحصیلات معادل دبیرستان کانادا

توجه: تاسیس بیزینس باید حداکثر تا ۲ سال پس از ورود متقاضی به مانیتوبا انجام شود. بیزنس می بایست ایجاد کارآفرینی برای حداقل ۱ شهروند و یا مقیم دایم کانادا داشته و در صورت عدم تاسیس و یا خرید بیزینس در ۲ سال اول، استان حق پیگرد قانونی را برای خود محترم می شمارد.

جهت مشاهده روش های بیزینسی استان های خاص و مقایسه این روش ها اینجا کلیک نمایید.

روش کشاورزی

متقاضیانی که در زمینه کشاورزی تجربه دارند می توانند از طریق این روش جهت مهاجرت به استان مانیتوبا اقدام نمایند. برای اقدام متقاضی باید دارای شرایط زیر باشد:

  • دارای حداقل سرمایه خالص ۳۵۰٫۰۰۰ $ کانادا باشد.
  • دارای حداقل ۳ سال سابقه مالکیت و یا اداره زمین کشاورزی باشد.
  • نشان دهد که دارای توانایی و دانش کشاورزی می باشد.
  • قبل از مصاحبه از استان مانیتوبا دیدن کند و شرایط این استان را بر اساس طرح تجاری خود بررسی نماید.

روش ارزیابی الویت مانیتوبا

این بخش شامل ۲ زیر مجموعه می باشد:

روش کارفرمایی مانیتوبا:

متقاضی باید قصد اقامت دائم در مانیتوبا را داشته، به مدت ۶ ماه از طریق ویزای کار در استان مانیتوبا مشغول به کار بوده و یک پیشنهاد کار دائم از طرف کارفرمایی در مانیتوبا داشته باشد. همچنین کارفرما باید شرایط زیر را دارا باشد:

  • کارفرما باید ثابت کند که نتوانسته یک شهروند کانادایی را برای این شغل پیدا کند.
  • کارفرما نیاز به کارمندی دائم و تمام وقت داشته باشد.
  • کارفرما معادل حقوق منطقه ای را به کارمند پرداخت نماید.

روش دانشجوی بین المللی مانیتوبا:

متقاضی در این روش مهاجرتی باید :

  • فارغ التحصیل دوره عالی (به مدت حداقل ۱ سال) در مانیتوبا باشد.
  • موفق به اخذ مجوز کار بعد از تحصیل از اداره مهاجرت کانادا شده باشد.
  • اخیراً در مانیتوبا کار کند و پیشنهاد کار تمام وقت دائم از کارفرما داشته باشد.

توجه: از ابتدای سال ۲۰۱۱، دانشجویانی که به تازگی از یکی از دانشگاه های مانیتوبا فارغ التحصیل شده اند، قبل از یافتن کار، می توانند برای برنامه مهاجرتی این استان اقدام نمایند.

اطلاعات جامع دربارۀ استان مانیتوبا


This page is also available in English