مهاجرت به نیوفاندلند

اگر به فکر مهاجرت به “سنت جانز”، “لابرادویستی” و یا هر شهر دیگر در نیوفاندلند هستید، برنامه انتخابی (PNP) نیوفاندلند را در نظر داشته باشید.
تحت برنامه مهاجرتی استان نیوفاندلند می توان از یکی از ۴ روش زیر اقدام کرد:

متقاضی مهاجرت از روش تجاری و بیزینسی نیوفاندلند و لابرادور

برای واجد شرایط شدن در این برنامه، می بایست قصد ایجاد و یا خرید بیزینسی را در این استان داشته باشید. شرایط متقاضی بر اساس برنامه بیزینسی، سابقه کاری، سابقه سهام داری و مدیریتی، تحصیلات، سن، دانش زبان، دارایی و … بررسی می گردد و همچنین متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:

  • داشتن حداقل دارایی شخصی خالص و مساوی با ۴۵۰٫۰۰۰  $  کانادا.
  • خرید و یا تاسیس بیزینسی در نیوفاندلند و لابرادور، به ارزش حداقل ۲۰۰٫۰۰۰ $ کانادا.
  • داشتن حداقل ۵ سال سابقه تجاری (صاحبان بیزینس) و مدیریتی ارشد در یک شرکت موفق.
  • گذاشتن مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ $ کانادا در حساب دولت نیوفاندلند و لابرادور جهت ضمانت ایجاد و یا خرید یک بیزینس در نیوفاندلند و لابرادور. (این مبلغ پس از ایجاد کار بدون بهره استرداد می شود.)
  • بازدید از این استان پیش از مهاجرت به کانادا

مهاجرت از روش فارغ التحصیلان خارجی

متقاضی این روش باید شرایط زیر را در نیوفاندلند یا لابرادور داشته باشد:

  • در ۲ سال گذشته از یکی از دانشگاه ها و یا کالج های کانادا فارغ التحصیل شده باشد
  • طول تحصیلات متقاضی در کانادا بیش از ۲ سال باشد
  • از کارفرمایی در نیوفاندلند و لابرادور درخواست کار داشته باشد
  • دارای ویزای کار باشد
  • دانش لازم وسطح زبان مناسب را جهت انجام کار داشته باشد
  • دارایی لازم جهت تامین مخارج خود را داشته باشد

متقاضی مهاجرت از روش نیروی حرفه و تخصص نیوفاندلند و لابرادور

متقاضی این روش باید پیشنهاد کار با شرایط زیر را در نیوفاندلند یا لابرادور داشته باشد:

  • تمام وقت و دائم
  • نیازمند تخصص خاص باشد که کسی در شهروندان کانادا قادر به انجام آن نیستند
  • درآمد آن مطابق با استاندادهای حقوقی و استخدامی نیوفاندلند باشد.

متقاضی این روش ممکن است ملزم می باشد تا برای حضور در جلسه مصاحبه استخدامی با کارفرما و اداره نوآوری، کار و توسعه استانی به نبوفاندلند و لابرادور بیاید.

مهاجرت به نیوفاندلند و لابرادور از روش خویشاوندی

افراد ساکن نیوفاندلند و لابرادور که در یکسال گذشته در این استان زندگی کرده اند می توانند اعضای خانواده خود را جهت کار و زندگی در نیوفاندلند و لابرادور اسپانسر نمایند. این گروه شامل افرادی که از روش خوشاوندی فدرال می توانند اقدام نمایند نمی شود. فرد متقاضی باید دارای شرایط زیر باشد:

  • دارای درخواست کار از یک کارفرما در نیوفاندلند و لابرادور
  • بین ۱۸ تا ۴۹ سال سن داشته باشد
  • دارای مدرک تحصیلی بالای دیپلم دبیرستان
  • دارای حداقل ۱ سال سابقه کار
  • دارای دانش زبان انگلیسی
  • دارای دارایی های کافی جهت حمایت مالی از خود و خانواده خویش پس از ورود به کانادا (۱۰٫۰۰۰ $ برای متقاضی و ۲٫۰۰۰ $ برای هر یک از اعضای خانواده)

اطلاعات جامع دربارۀ استان نیوفاندلند


This page is also available in English