مهاجرت استانی انتاریو - استانهای خاص

روش تخصصی استان آنتاریو برای جذب متقاضیانی طراحی شده که از مسیر ورود پیشتاز اقدام کرده و در مخزن رقابتی این مسیر قرار گرفته اند.

برای واجد شرایط بودن جهت مهاجرت به کانادا از این روش، متقاضی باید شرایط اقدام از مسیر ورود پیشتاز از یکی از روش های تخصصی فدرال و یا تجربه کانادایی را داشته باشد. اقدام برای این روش به صورت مستقیم امکان پذیر نیست. در عوض، ابتدا باید متقاضی دعوتنامه ای از استان آنتاریو، بر اساس پرونده موجود در سیستم ورود پیشتاز دریافت کند.

استان انتاریو خود متقاضیان موجود در سیستم ورود پیشتاز دولت فدرال را جستجو می کند و به افرادی که شرایط زیر را داشته باشند دعوتنامه ارسال می کند.

  • دارای پروفایل فعال در سیستم ورود پیشتاز (‌اکسپرس اینتری) دولت فدرال کانادا
  • دارای سابقه کاری در یکی از مشاغل مورد نیاز استان انتاریو

 در ۱۲ جولای ۲۰۱۹، اداره مهاجرت انتاریو اعلام کرد که در بین متقاضیان ورود پیشتاز به دنبال افرادی است که در یکی از زیر مجموعه های رشته های کامپیوتر و فناوری سابقه کاری دارند. ریز لیست مشاغل مورد نیاز استان انتاریو به شرح زیر می باشد:

  • NOC 0213: مدیران کامپیوتر و سیستم های اطلاعاتی
  • NOC 2147: مهندسین کامپیوتر (به جز مهندسین و طراحان نرم افزار)
  • NOC 2172: تحلیلگران پایگاه داده و مدیران داده
  • NOC 2173: مهندسین و طراحان نرم افزار
  • NOC 2174: برنامه نویسان کامپیوتر و توسعه دهندگان رسانه های تعاملی
  • NOC 2175: طراحان و طراحان وب

اداره مهاجرت استان انتاریو به افرادی که واجد شرایط باشند دعوتنامهٔ اقدام ارسال می کند. در این دعوتنامه از متقاضی در خواست شده که برای  روش تخصصی انتاریو به صورت آنلاین اقدام نماید. از زمان دریافت دعوتنامه متقاضی ۴۵ روز فرصت دارد که پرونده خود را برای اداره مهاجرت این استان ارسال نماید. اگر پرونده آنها مورد قبول استان آنتاریو قرار گیرد، متقاضی گواهی نامزدی استان را دریافت کرده و می توانند مدارک خود را جهت مهاجرت به کانادا به اداره مهاجرت ارسال نمایند.

حداقل های مورد نیاز جهت اقدام از روش تخصصی انتاریو:

برای واجد شرایط بودن جهت مهاجرت به کانادا از روش تخصصی استان انتاریو، متقاضی باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • داشتن حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت و بدون وقفه در ۵ سال گذشته در یکی از مشاغل مذکور در بالا
  • مدرک تحصیلی دانشگاهی معتبر
  • مدرک زبان انگلیسی معادل CLB 7 یا بالاتر
  • ارایه تعهدنامه جهت اقامت در استان انتاریو
  • داشتن دارایی لازم جهت تامین هزینه های بدو ورود
  • و تمامی شرایط لازم جهت اقدام از طریق روش تخصصی فدرال

مهاجرين مهارت ها و دانش ارزشمندی را وارد بازار کار انتاريو می کنند، در پيشرفت اقتصاد استان مشارکت داشته و انتاريو را بعنوان يک مقصد دلخواه در سراسر جهان درمی آورند. اين برنامه به کارفرمايان در انتاريو امکان جذب و نگهداری افراد آموزش ديدۀ بين المللی، از جمله دانشجويان بين المللی را می دهد. اين برای کارفرمايانی که برای پيدا کردن کارکنان ماهرمورد نيازشان مشکل دارند، سودمند است.

هردو دولت فدرال و استانی در امر مهاجرت نقش دارند. دولت انتاريو از طريق برنامۀ فرصتها در انتاريو، افراد را انتخاب و به دولت فدرال برای گرفتن اقامت دائم معرفی می کند. کليۀ ويزاهای اقامت دائم برای کانادا توسط دولت کانادا و ازطريق ادارۀ تابعيت و مهاجرت کانادا (IRCC) مورد پردازش وتأييد قرار می گيرد.

اگر مایل به بررسی شرایط فردی خویش از طریق نیروی متخصص استان انتاریو می باشید، می توانید با پر نمودن فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا و یا تماس با دفتر بانیان سعادت از واجد شرایط بودن خود در این روش و دیگر روش های مهاجرتی آگاه گردید. شما همچنین می توانید سوالات خود در زمینه مهاجرت به کانادا را از طریق صفحه پرسش از شما، پاسخ از ما مطرح نمایید.

اطلاعات جامع دربارۀ استان انتاریو


This page is also available in English